I dag fikk jeg følgende epost

I dag fikk jeg følgende epost, og føler meg noget fristet til å svare. Mest for å finne ut hvem denne personen er, som tror at masseutsendelse via google translate er en god idé for å vekke interesse hos mottakeren. Til alle dere som ser humoren, ha en fornøyelig lesning:

Hei Kjære,

Hvordan er du i dag? Håper jeg fint, jeg vet denne e-posten kommer til deg som en stor overraskelse, er sannheten jeg fikk din e-kontakt fra en annonse SITE på Internett og besluttet å kontakte deg angående denne virksomheten Proposal, var grunnen til at jeg kontaktet du bare fordi jeg virkelig ønsket å sørge for at jeg arbeider med et ekte menneske, og ikke noen imaginære, det var derfor jeg gikk til et sikret REKLAME nettsted.

Mitt forslag:

Jeg Mr.Christopher Johnson fra Harlesden North West London, her i England. Jeg jobber for Credit Suisse Bank London. Jeg skriver du fra mitt kontor som vil være av stor enorm fordel for oss begge. I min avdeling blir assisterende manager (Greater London region), oppdaget jeg en forlatt sum på GBP 16,5 millioner (seksten millioner fem hundre tusen pund) i en konto som tilhører en av våre utenlandske kunder Late Mr. Moises Saba, en jøde fra Mexico som ble et offer for et helikopter krasj tidlig i år, drepte ham og familiemedlemmer. Mr Saba var 46 år gammel, også i helikopteret på tidspunktet for ulykken var hans kone, deres sønn Avraham (Albert) og hans datter svigersønn. Piloten var også døde.

Valget av kontakter du er vekket fra de geografiske natur hvor du bor, særlig på grunn av sensitiviteten av transaksjonen og konfidensialitet her, Nå vår bank har ventet på noen av de pårørende til å komme opp for kravet, men ingen har gjort det, jeg personlig har vært mislykket i finne slektninger, jeg søker ditt samtykke til å presentere deg som den neste av slekt / Will Betalingsmottakers til den døde, slik at utbyttet av denne kontoen verdsatt til 16,5 millioner GBP kan bli utbetalt til deg.

Dette vil bli utbetalt eller delt i disse prosenter, 60% til meg og 40% til deg, jeg har sikret alle nødvendige juridiske dokumenter som vi kan brukes til å sikkerhetskopiere dette kravet. Alt jeg trenger er å fylle inn ditt navn til dokumenter og legalisere det i rettssalen her for å bevise at du som legitim betalingsmottakeren.

Alt jeg trenger nå er ærlig samarbeid, taushetsplikt og tillit til at vi ser denne transaksjonen gjennom. Jeg kan garantere deg at dette vil bli utført under en legitim ordning som vil beskytte deg mot eventuelle brudd på loven.

Hvis du er interessert i dette DEAL, vennligst gi meg følgende detaljer som vi har sju virkedager å kjøre dette DEAL gjennom:

1. Fullt navn:
2. Ditt telefonnummer:
3. Din Kontakt Adresse:
4. Alder / kjønn:
5. Kjerne jobb / Yrke:
Seks. Din private e-postadresse
7. Nasjonalitet

Etter å ha gått gjennom en metodisk søk, bestemte jeg meg for å kontakte deg Håper at du finner dette forslaget interessant, Vær på bekreftelsessiden av denne meldingen og viser din interesse, vil jeg gi deg mer informasjon. Vennligst kontakt meg på Telefon: +447031893859 eller e-post.

Forsøke å gi meg beskjed om avgjørelsen i stedet holde meg venter.

Best Regards,

Mr.Christopher Johnson
Telefon: +447031893859

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: