Teambuilding i NITO

Teambuilding. Å jobbe sammen. Et nøkkelord for en hver organisasjon. Det har Steinar, generalsekretæren i NITO, skjønt.

Vi har de to siste dagen vært på Oscarsborg for å vurdere NITOs strategier, samt å bli bedre kjente med kollegiet. Jeg har bare ett ord for å beskrive det som føles som en uke med læring: fantastisk!

Vi startet turen i seilbåt gjennom Oslofjorden mot Oscarsborg, hvor ble inndelt i grupper og fikk utdelt strategien til NITO for å diskutere og dissekere som vi ville. Her ble vi også servert reker til lunsj. Det er en egen følelse, det å sitte på båtripa i stekende sol, pille reker og høre på måkeskrik, NITO-ansatte som diskuterer og latter i festlig lag som ruller over bølgene. Også har man selvfølgelig de fantastiske NITO Studentene. Å dra på tur med Kristine, Erik (begge på bildet under) og alle de andre er virkelig gøy!

Når vi endelig kom frem til Oscarsborg holdt vår ærede generalsekretær en introduksjon om lagarbeid og ledelse, før vi fikk servert baugetter til lunsj. Så var det (for oss som droppet slitsom zumba og omstridt omvisning) duket for en hybrid mellom «Fangene på Fortet og Fear Factor»-experience. Vi måtte inn i tre forskjellige, relativt mørke rom hvor vi i tur og orden måtte grave i krukker etter edderkopper, stikke hendene ned i stinkende grisemat på jakt etter bokstaver, før vi til slutt måtte smake, lukte og kjenne på forskjellige matretter. Så måtte vi i beste fangene på fortet stil løpe rundt  festningens underjordiske ganger på jakt etter spørsmål. Uansett hvor ekkelt dette egentlig var, så er det nok det jeg kommer til å huske best fra turen. Om ikke det blir det kjæreste minne akkurat. Vel, om man ser bort fra at jeg (laget mitt) vant!

På kvelden var det duket for middag og sosialt samvær. Maten var et fantastisk måltid bestående av grillmat og tapas. Både humor og taler fløt fritt, og vinen gav en herlig bedøvende følelse av tilfredshet.
Utpå natten ble jeg da selvsagt utfordret av Kristine til å bade.
I havet.
I slutten av August.
DET… var kaldt!
Men totally worth it!

Vi var også så heldige å få etikkforedrag fra Einar Øverenget. Det er første gang jeg har opplevd etikk som spennende, humoristisk og engasjerende. Den mannen kunne virkelig retorikken sin!

Uansett, så var det en sliten, men veldig lykkelig, gjeng som satte seg på båten til Drøbak onsdags formiddag. Det tar på med to dager teambuilding. Og vet du hva Steinar? Jeg tror det funka!

Reklamer
Merket med , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: