Om League of Legends (LoL) – en litt nerdete post

Det er ikke ofte man kommer over spill som trekker tidsbruken i tvil. For min del går jeg som oftest lei etter en time med spilling, og jeg har alltid fryktet massive fritidssluk som World of Warcraft. Jeg har ikke tid, jeg har ikke lyst og jeg eier ikke interesse.

Når det kommer til LoL (ja, jeg vet at forkortelsen er morsom), stiller det seg litt annerledes. Det er irriterende gøy å vinne. Og det er et sant helvette å tape! For å sitere mine venner Stig og Ørjan: «EG SKJØNNA IKKJE KOFFOR EG GIDD Å SPILLE DETTE SPILLET!» og «Kriss, eg like ikke dette spillet mer…». Dette skjer nesten hver gang vi setter oss ned for å spille. Så hvorfor gjør vi det? Hvorfor utsetter vi oss for den lidelsen, denne makabre selvtorturen av nedtur etter nedtur?

Fordi det finnes få ting som er så tilfredsstillende som å se at alt «funker». Når alle mekanismer klikker og laget jobber sammen, DA er det gøy å spille League of Legends. Man kan sammenligne det med å spille poker. Det suger hestetestikkel å tape potten. Men når man greier å bløffe, eller man rett og slett sitter på den beste hånda, da pumper adrenalinet, og det er virkelig gøy å spille. Slik er det med LoL også; You’ve got to take the good with the bad!

«Hva er LoL?» tenker du sikkert nå. Vel, det er vanskelig å forklare, men det er i utgangspunktet et fem mot fem-spill der målet er å ødelegge motstanderens base. Om du er interessert i hvordan det fungerer kan du se denne videoen:

Uansett så er det alltid, som med alt annet, gøyest å spille med folk man kjenner. Kanskje spesielt når man har tatt et par øl, og alt bare glir ut i kødd og sosialt samvær(over Skype). Jeg skjønner at spill som League of Legends ikke er for alle. Men for oss som fikk konkurranseinstinktet inn med morsmelka er det virkelig gøy.

Det beste med spillet er selvsagt at det er helt gratis. Man kan betale for å kjøpe ting, men man trenger ikke bruke et rødt øre for å få fullt utbytte av spillet, og det er på ingen måte hemmende å la være å putte sine surt oppsparte kroner inn i spillet. I forhold til pengebruken kan det være at det er sunnmøringen i meg som snakker, men det får nå være. Det er jo tross alt gratis!

Jeg vet ikke om jeg når ut til noen som helst med dette, og det er forøvrig ikke meningen at dette skal leses av alle og/eller være interessant for alle. Men for de som ønsker å prøver, så kan man altså lage seg en helt gratis konto her og laste ned spillet.

Også bare kaster jeg med traileren fordi den er grisefet 😀

Reklamer
Merket med , , , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Reklamer
%d bloggere like this: